’t Oelnbret ondergaat metamorfose

Het restaurantgedeelte van ’t Oelnbret aan de Hoofdstraat in Dalen heeft een ware metamorfose ondergaan. Het restaurant kreeg daarmee een nieuwe uitstraling. Sinds 2003 zijn Harma en Henk Jan Ebes de trotse eigenaren van het restaurant. Zij zijn continu bezig met het verbeteren van hun bedrijf. Naast het restaurantgedeelte is er een fraaie lounge en er worden regelmatig theatervoorstellingen gegeven.

Nu was het restaurantgedeelte aan de beurt. ‘Niets is hetzelfde gebleven’, aldus Harma Ebes. ‘Het interieur, de vloer, de bal, de lampen: echt alles is nieuw. Eerder was het een restaurantzaal, nu hebben we door gebruikmaking van kastjes en wanden gezellige hoekjes gecreëerd.’

Nieuwe menukaart

De kleurcombinaties zijn opvallend en ook daarin is variatie aangebracht. Zo heeft het meubilair op de verhoging en in het verlaagde deel aan de straatzijde een geheel andere kleurstelling dan het meubilair in het middengedeelte. De bar is heel fraai geworden en is een ware blikvanger. De menukaart is ook vernieuwd, bovendien komt het wildseizoen er weer aan. Regelmatig wordt de kaart vernieuwd en speelt het restaurant in op seizoensgebonden gerechten. Inmiddels zijn alle werkzaamheden afgerond en draait het restaurant weer volop. Inmiddels kwamen er al heel wat positieve reacties van de gasten. De lounge werd enige jaren geleden al compleet gewijzigd. ‘We hebben nu alles aangepakt, tot en met het dak’, lacht Harma.

Bron: https://www.coevordenhuisaanhuis.nl/ondernemen/actueel/513983/t-oelnbret-ondergaat-metamorfose.html