WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET

Een begrip in de omgeving

À la carte vanaf 17:15 uur

Menu du Chef

Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.

3 gangen

47.50

4 gangen

57.50

5 gangen

67.50

Bijpassend wijnarrangement

Geniet van de complete wijn-spijs ervaring met wijnen van de beroemde wijnhuizen zoals Boschendall, Antinori en Château Clarke.

Kiest u liever zelf uw wijnen uit? Wij presenteren u graag onze wijnkaart.

3 gangen

25.00

4 gangen

30.00

5 gangen

35.00

to share

Oesters

(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.

4.00 / 4.50

Zuurdesem Bol

Gezouten Boeren Boter / Gerookte Boter.

5.75

Charcuterie

Selectie van dungesneden Vleeswaren.

14.50

Royal Baerii Kaviaar

(10 / 30 Gram)
Crème Fraîche – Blini’s – Bieslook – Gepofte Aardappel.

30.00 / 75.00

Voorgerechten

Carpaccio

Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.

13.75

Jamon Iberico Bellota

Ganzenlever – Zuurdesem – Gebrande Cherry Tomaat – Gepocheerd Kwartel Ei.

17.50

Tartaar van Yellowfin Tonijn

Kokos – Rode Curry – Ponzu – Kalamansi

15.50

Gepkelde Sockeye Zalm

Lavas – Vadouvan – Rode Ui – Laos – Wasabi

14.50

Gepofte Knolselderij

Truffel – Aardappel – Hazelnoot – Bieslook

13.75

Gepocheerde Snoekbaars

Gerookte Paling – Prei a la Crème – Saus van Gerookte Karnemelk – Hollandse Garnalen

16.50

Noordzee Krab

Eendenlever – Witte Port – Gember – Granny Smith – Limoen

(Signatuur van de chef)

17.50

Duo van Langoustine

Kombu – Bospeen – Gerookte Soja – Rettich – Bergamot.

18.75

Soepen

Indien gewenst serveren wij vers gebakken desembrood met gezouten boerenboter.

Zwolse Mosterdsoep

Buikspek – Bosui – Croutons.

7.50

Aziatische Aspergesoep

Polderkip – Tauge – Gebrande Amandel

8.50

Bisque du Homard

Coquille – Black Tiger Gamba – Dragon – Armagnac.

15.50

Vlees Piece

Tournedos

Keuze uit Truffeljus of Bearnaise

(Supplement Eendenlever) 8.50

35.50

Duo van Duif & Tamme Eend

Jus van Grand Marnier & Gekonfijte Citroenschi

27.75

Kalfsribeye

Optioneel van de Mibrassa
Jus van Likeur 43 & Steranijs

29.50

Duo van Hollands Lam

Jus van Madeira & Krokant van Pistache

34.50

Gelakte Zwezerik

Jus van Calvados – Meloes

38.75

Gevulde Varkenshaas

(’t Oelnbret Classic)

Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui.

25.75

Steaks

Al onze steaks worden geserveerd met – Chimichurri – Bearnaise-Saus – Zwarte Knoflookboter – Truffel-Parm. Frites – Frisse Salade – Zwarte Knoflookboter.

Picanha – 750 gr.

Te bestellen v.a. 2 pers

42.50 p.p.

Tomahawk Steak – 1100 gr.

Te bestellen v.a. 2 pers

47.50 p.p.

Vis Piece

Noorse Zalm

Citrus – Dragon Beurre Blanc.

27.50

Kabeljauw

Verjus Beurre Blanc & Ongepelde Druiven

32.50

Kreeft Bellevue

Hele kreeft 500/600 gram.

Dragon – Rouille – Zuurdesem Crostini

dagprijs

Zeetong a la Meunière

Hele kreeft 500/600 gram.

Dragon – Rouille – Zuurdesem Crostini

dagprijs

VEGA Piece

Thaise Groene Curry

Cashewnoot – Bloemkool – Kikkererwten – Naan – Pandan.

21.50

Rouleau van Spitskool

Geklaarde Boerenboter – Kappertjes

22.50

Desserts

Crème Brûlée

Pistache ijs  – Tonka – Kardemon.

10.75

Sabayon van Liefmans

Duo van Merengue – Hollandse aardbeien – Yoghurt – Gekarameliseerde Pecannoot

10.75

Blondie van Witte Chocolade

Bergamot – Duo van Nashi Peer – Honing – Sinaasappel

10.75

Dubai Crémeux

Pistache – Kataifi – Maldon – Bladgoud – Kletskop

13.75

Selectie van Kazen

Dadel/walnoten brood – Chutney van Vijgen – Rinse Appelstroop.

15.75