WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET

Een begrip in de omgeving

À la carte vanaf 17:15 uur

Menu du Chef

Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.

3 gangen

47.50

4 gangen

57.50

5 gangen

67.50

Bijpassend wijnarrangement

Geniet van de complete wijn-spijs ervaring met wijnen van de beroemde wijnhuizen zoals Boschendall, Antinori en Château Clarke.

Kiest u liever zelf uw wijnen uit? Wij presenteren u graag onze wijnkaart.

3 gangen

25.00

4 gangen

30.00

5 gangen

35.00

to share

Oesters

(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.

3.50 / 4.00

Zuurdesem Bol

Gezouten Boeren Boter / Zwarte Knoflook Boter.

5.75

Charcuterie

Selectie van dungesneden Vleeswaren.

14.50

Royal Baerii Kaviaar

(10 gram)
Crème Fraîche – Blini’s – Bieslook – Gepofte Aardappel.

35.00

Voorgerechten

Carpaccio

Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.

13.75

Gebrande Avocado

Bali-Vinaigrette – Laos – Macadamia – Komkommer – Crumble van Wasabi.

13.75

Steak Tartaar

Avocado – Zuurdesem – Gebrande Cherry Tomaat – Gepocheerd Kwartel Ei.

15.50

Gepekelde Zeebaars

Lavas – Karnemelk – Kalamansi – Hazelnoot – Kruidensla.

15.75

Geschroeide Tonijn

Spicy Ponzu – Tobiko – Wakame – Dashi – Furikake.

16.75

Noordzee Krab

Eendenlever – Witte Port – Gember – Granny Smith – Limoen

(Signatuur van de chef)

17.50

Soepen

Indien gewenst serveren wij vers gebakken desembrood met gezouten boerenboter.

Zwolse Mosterdsoep

Gerookt Spek – Bosui – Croutons.

7.50

Gerookte Paprikasoep

• Polderkip – Crème Fraîche – Bieslook.

7.50

Bisque du Homard

Coquille – Black Tiger Gamba – Armagnac.

15.50

Vlees Piece

Tournedos

Truffeljus

(Supplement Eendenlever) 8.75

36.50

Hollandse Tamme Eendenborst

Jus van Likeur 43 & Steranijs.

27.50

Surf & Turf

Tournedos 120 gram & 2 Black Tiger Gamba’s – Bearnaise.

38.50

Gevulde Varkenshaas

(’t Oelnbret Classic)

Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui saus.

25.75

Steaks

Al onze steaks worden geserveerd met – Chimichurri – Bearnaise-Saus – Zwarte Knoflookboter – Truffel-Parm. Frites – Frisse Salade – Zwarte Knoflookboter.

Ribeye van de grill 200 gr.

42.50 p.p.

Tomahawk Steak – 1100 gr.

Te bestellen v.a. 2 pers

47.50 p.p.

Vis Piece

Gebakken Zalmfilet

Verjus & Dragon Beurre Blanc.

27.50

Duo van Zeebaars & Coquilles

Bospeen & Tamarinde Beurre Blanc.

32.50

5 Black Tiger Gamba’s

Aioli & Knoflook.

31.50

Vangst van de dag

dagprijs

VEGA Piece

Thaise Groene Curry

Cashewnoot – Bloemkool – Kikkererwten – Naan – Pandan.

21.50

Truffel Risotto

Parmezaan – Venkel – Peterselie – Bospaddenstoelen.

22.50

Desserts

Crème Brûlée

Tonka – Kardemon – Vanille.

10.75

Sabayon van Liefmans

Franse Merengue – Aardbeien – Cheesecake Mousse – Pecannoot.

10.75

Exotische Verleiding

Tartelette – Ananas – Kokos – Anijs – Sorbet – Kletskop.

10.75

Roze Koek

Ruby Chocolade – Hollandse Kersen – Yoghurt & Framboos Crumble – Cassis Vinaigrette.

13.75

Selectie van Kazen

Kweeper Gelei – Chutney van Vijgen – Walnoten.

15.75