WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET
Een begrip in de omgeving
À la carte vanaf 17:15 uur
Menu du Chef
Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.
3 gangen
47.50
4 gangen
57.50
5 gangen
67.50
Bijpassend wijnarrangement
Geniet van de complete wijn-spijs ervaring met wijnen van de beroemde wijnhuizen zoals Boschendall, Antinori en Château Clarke.
Kiest u liever zelf uw wijnen uit? Wij presenteren u graag onze wijnkaart.
3 gangen
25.00
4 gangen
30.00
5 gangen
35.00
to share
Oesters
(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.
3.50 / 4.00
Zuurdesem Bol
Gezouten Boeren Boter / Zwarte Knoflook Boter.
5.75
Charcuterie
Selectie van dungesneden Vleeswaren.
14.50
Royal Baerii Kaviaar
(10 gram)
Crème Fraîche – Blini’s – Bieslook – Gepofte Aardappel.
35.00
Voorgerechten
Carpaccio
Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.
13.75
Gebrande Avocado
Bali-Vinaigrette – Laos – Macadamia – Komkommer – Crumble van Wasabi.
13.75
Steak Tartaar
Avocado – Zuurdesem – Gebrande Cherry Tomaat – Gepocheerd Kwartel Ei.
15.50
Gepekelde Zeebaars
Lavas – Karnemelk – Kalamansi – Hazelnoot – Kruidensla.
15.75
Geschroeide Tonijn
Spicy Ponzu – Tobiko – Wakame – Dashi – Furikake.
16.75
Noordzee Krab
Eendenlever – Witte Port – Gember – Granny Smith – Limoen
(Signatuur van de chef)
17.50
Soepen
Indien gewenst serveren wij vers gebakken desembrood met gezouten boerenboter.
Zwolse Mosterdsoep
Gerookt Spek – Bosui – Croutons.
7.50
Gerookte Paprikasoep
• Polderkip – Crème Fraîche – Bieslook.
7.50
Bisque du Homard
Coquille – Black Tiger Gamba – Armagnac.
15.50
Vlees Piece
Tournedos
Truffeljus
(Supplement Eendenlever) 8.75
36.50
Hollandse Tamme Eendenborst
Jus van Likeur 43 & Steranijs.
27.50
Surf & Turf
Tournedos 120 gram & 2 Black Tiger Gamba’s – Bearnaise.
38.50
Gevulde Varkenshaas
(’t Oelnbret Classic)
Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui saus.
25.75
Steaks
Al onze steaks worden geserveerd met – Chimichurri – Bearnaise-Saus – Zwarte Knoflookboter – Truffel-Parm. Frites – Frisse Salade – Zwarte Knoflookboter.
Ribeye van de grill 200 gr.
42.50 p.p.
Tomahawk Steak – 1100 gr.
Te bestellen v.a. 2 pers
47.50 p.p.
Vis Piece
Gebakken Zalmfilet
Verjus & Dragon Beurre Blanc.
27.50
Duo van Zeebaars & Coquilles
Bospeen & Tamarinde Beurre Blanc.
32.50
5 Black Tiger Gamba’s
Aioli & Knoflook.
31.50
Vangst van de dag
dagprijs
VEGA Piece
Thaise Groene Curry
Cashewnoot – Bloemkool – Kikkererwten – Naan – Pandan.
21.50
Truffel Risotto
Parmezaan – Venkel – Peterselie – Bospaddenstoelen.
22.50
Desserts
Crème Brûlée
Tonka – Kardemon – Vanille.
10.75
Sabayon van Liefmans
Franse Merengue – Aardbeien – Cheesecake Mousse – Pecannoot.
10.75
Exotische Verleiding
Tartelette – Ananas – Kokos – Anijs – Sorbet – Kletskop.
10.75
Roze Koek
Ruby Chocolade – Hollandse Kersen – Yoghurt & Framboos Crumble – Cassis Vinaigrette.
13.75
Selectie van Kazen
Kweeper Gelei – Chutney van Vijgen – Walnoten.
15.75