WELKOM BIJ RESTAURANT & LOUNGE ‘T OELNBRET
Een begrip in de omgeving
À la carte vanaf 17:15 uur
Menu du Chef
Laat u verrassen door onze Executive Chef Hamza Nedjaa en zijn team.
3 gangen
47.50
4 gangen
57.50
5 gangen
67.50
Bijpassend wijnarrangement
Geniet van de complete wijn-spijs ervaring met wijnen van de beroemde wijnhuizen zoals Boschendall, Antinori en Château Clarke.
Kiest u liever zelf uw wijnen uit? Wij presenteren u graag onze wijnkaart.
3 gangen
25.00
4 gangen
30.00
5 gangen
35.00
to share
Oesters
(Fines de Normandië)
Klassiek of Singapore-Vinaigrette.
4.00 / 4.50
Zuurdesem Bol
Gezouten Boeren Boter / Gerookte Boter.
5.75
Charcuterie
Selectie van dungesneden Vleeswaren.
14.50
Royal Baerii Kaviaar
(10 / 30 Gram)
Crème Fraîche – Blini’s – Bieslook – Gepofte Aardappel.
30.00 / 75.00
Voorgerechten
Carpaccio
Truffel – Pesto – Rucola – Pijnboompitten – Crema di Balsamico – Hollandse Jersey.
13.75
Jamon Iberico Bellota
Ganzenlever – Zuurdesem – Gebrande Cherry Tomaat – Gepocheerd Kwartel Ei.
17.50
Tartaar van Yellowfin Tonijn
Kokos – Rode Curry – Ponzu – Kalamansi
15.50
Gepkelde Sockeye Zalm
Lavas – Vadouvan – Rode Ui – Laos – Wasabi
14.50
Gepofte Knolselderij
Truffel – Aardappel – Hazelnoot – Bieslook
13.75
Gepocheerde Snoekbaars
Gerookte Paling – Prei a la Crème – Saus van Gerookte Karnemelk – Hollandse Garnalen
16.50
Noordzee Krab
Eendenlever – Witte Port – Gember – Granny Smith – Limoen
(Signatuur van de chef)
17.50
Duo van Langoustine
Kombu – Bospeen – Gerookte Soja – Rettich – Bergamot.
18.75
Soepen
Indien gewenst serveren wij vers gebakken desembrood met gezouten boerenboter.
Zwolse Mosterdsoep
Buikspek – Bosui – Croutons.
7.50
Aziatische Aspergesoep
Polderkip – Tauge – Gebrande Amandel
8.50
Bisque du Homard
Coquille – Black Tiger Gamba – Dragon – Armagnac.
15.50
Vlees Piece
Tournedos
Keuze uit Truffeljus of Bearnaise
(Supplement Eendenlever) 8.50
35.50
Duo van Duif & Tamme Eend
Jus van Grand Marnier & Gekonfijte Citroenschi
27.75
Kalfsribeye
Optioneel van de Mibrassa
Jus van Likeur 43 & Steranijs
29.50
Duo van Hollands Lam
Jus van Madeira & Krokant van Pistache
34.50
Gelakte Zwezerik
Jus van Calvados – Meloes
38.75
Gevulde Varkenshaas
(’t Oelnbret Classic)
Tomaten Tapenade – Serrano – Brie – Bosui.
25.75
Steaks
Al onze steaks worden geserveerd met – Chimichurri – Bearnaise-Saus – Zwarte Knoflookboter – Truffel-Parm. Frites – Frisse Salade – Zwarte Knoflookboter.
Picanha – 750 gr.
Te bestellen v.a. 2 pers
42.50 p.p.
Tomahawk Steak – 1100 gr.
Te bestellen v.a. 2 pers
47.50 p.p.
Vis Piece
Noorse Zalm
Citrus – Dragon Beurre Blanc.
27.50
Kabeljauw
Verjus Beurre Blanc & Ongepelde Druiven
32.50
Kreeft Bellevue
Hele kreeft 500/600 gram.
Dragon – Rouille – Zuurdesem Crostini
dagprijs
Zeetong a la Meunière
Hele kreeft 500/600 gram.
Dragon – Rouille – Zuurdesem Crostini
dagprijs
VEGA Piece
Thaise Groene Curry
Cashewnoot – Bloemkool – Kikkererwten – Naan – Pandan.
21.50
Rouleau van Spitskool
Geklaarde Boerenboter – Kappertjes
22.50
Desserts
Crème Brûlée
Pistache ijs – Tonka – Kardemon.
10.75
Sabayon van Liefmans
Duo van Merengue – Hollandse aardbeien – Yoghurt – Gekarameliseerde Pecannoot
10.75
Blondie van Witte Chocolade
Bergamot – Duo van Nashi Peer – Honing – Sinaasappel
10.75
Dubai Crémeux
Pistache – Kataifi – Maldon – Bladgoud – Kletskop
13.75
Selectie van Kazen
Dadel/walnoten brood – Chutney van Vijgen – Rinse Appelstroop.
15.75